sms lån

Sms lån

Sms lån er nok de dyreste lån man kan finde på nettet og den bedste anbefaling er at holde sig langt fra denne type hurtig lån. Hurtige sms lån trods rki reklamerer mange banker og kreditinstitutter med og det er typisk en lodret løgn, ellers er det ensbetydende med at de vil tage røven på folk. Når du er havnet i rki er du stemplet som dårlig betaler og så udgør du en stor risiko. Derfor vil bankerne opkræve skyhøje priser og renter for at afdække denne risiko. Som udgangspunkt hold dig fra forbrugslÃ¥n hvis du kan undgå det.

Sms lån er dyrest

Med sms lån betaler du nogle af de højeste oprettelsesgebyrer og de værste renter på markedet. Tænk sådan her, et Sms, lån:hvilket fornuftigt menneske vil låne dig penge via sms? Ville du selv låne penge til nogen via din mobil? Næppe, og derfor er sms lån dyrest.

Kviklån er dårligt for din pengepung

Kviklån er kun godt for én ting, og det er den bank der sidder og tjener styrtende på denne form for lån. Renterne er tårnhøje og gebyrerne er svimlende. Mand, fat dog noget og hold dig fra denne type svindel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.